Program

31 grudnia 2014, środa, godz.21:00

15. SYLWESTER W BLUE NOTE

fireworks-high-res-880x320

Klub Blue Note zaprasza na imprezę sylwestrową. Tradycyjnie będzie ona miała charakter taneczno-„zasiadany”, a przed sceną zaaranżowany będzie parkiet do tańca. Do tańca grać będzie Blue Note Carnival Band – siedmioosobowy zespół w porywający sposób wykonujący największe taneczne evergreeny oraz światowe hity z lat 70. i 80, w tym utwory Franka Sinatra, Glenna Millera, Blues Brothers, Michaela Buble, Jamesa Browna i wielu innych.

W przerwach bawić będziemy się przy największych przebojach minionych lat serwowanych przez DJ-a. Wszyscy Goście mają swoje miejsca przy stolikach; dla większych grup – łączymy odpowiednio stoły.

Jedzenie serwowane będzie w formie szwedzkiego stołu – smakowite dania, zarówno ciepłe, jak i zimne, plus trochę słodkości. W cenie zaproszenia zawarte są także napitki alkoholowe oraz te pozbawione „procentów” . Przez całą noc działać będzie oczywiście bar.

Sylwestrowe menu:

ZIMNY BUFET
• galantyna z kaczki
• polędwiczki wieprzowe z suszonym pomidorem i kaparami
• filet z kurczaka z farszem szpinakowym
• ruloniki schabowe z nadzieniem chrzanowo–rzodkiewkowym
• śliwki suszone zawijane w wędzonym boczku
• szynka schwarzwaldzka z melonem
• mozarella z pomidorem i sosem bazyliowym
• ruloniki z łososia wędzonego ze szparagami
• pstrąg w galarecie
• deska serów i wędlin

SAŁATKI
• sałatka z rucolą, serem rokpol i gruszką w sosie vinegrette
• sałata lodowa z kurczakiem grillowym
• sałatka z selera naciowego z szynką i ananasem
• sałatka z brokułem, kalafiorem i pomidorami
• koktajl z owoców południowych

DANIA GORĄCE
• eskalopki z polędwiczek wieprzowych z kaparami, suszonym pomidorem, zapiekane z serem
• filet z indyka w sosie pieczarkowo-śmietanowym
• łosoś podany na warzywach w sosie cytrynowym
• medaliony ze szpinaku z serem feta

DODATKI
• marynaty, pieczywo mieszane, masło
• sosy różne

DESER
• sernik
• jabłecznik
• pączki

ŚNIADANIE
• barszcz czysty z paluszkiem
• boeuf Strogonov

W cenie zaproszenia także 0,7 l. wódki na parę (z możliwością zamiany na wino lub inny alkohol). Kawa, herbata, soki – bez ograniczeń.

 

Zaproszenia w cenie 285 zł od osoby, można rezerwować e-mailowo: biuro@bluenote.poznan.pl lub telefonicznie: 61 851 04 08, 61 657 07 77.

 

Liczba miejsc ograniczona!